Verhoef Technische Dienstverlening

Diensten

Goed onderhouden machines is hetgeen wat u van ons kan verwachten. U kunt bij ons terecht voor preventief machine-onderhoud en inspectief machine-onderhoud.

Ook kunt u ons vragen voor machinebouw, (re) engineering en machine modificatie. Wij helpen u bij het hele proces van het eerste idee tot complete installatie en in werking stelling aan toe.

Het complete pakket Outsource uw technische ondersteuning ter plaatse

Dankzij onze uitgebreide kennis in verschillende vakgebieden en ruim 20 jaar ervaring is ons team met gespecialiseerde engineers in staat om de beste onderhouds- en ondersteuningsoplossing voor uw machines te ontwikkelen.

Technische ondersteuning

Goed technisch personeel is schaars, dit ondervinden steeds meer bedrijven. Om de continuïteit in uw bedrijf te handhaven heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig en hierin willen wij u graag helpen.

Wij ondersteunen op dit moment al diverse bedrijven die graag gebruik maken van deze flexibele inzet. Ook verzorgen wij personeel voor storings- en technische assistentie diensten.

Wat u van ons kan verwachten zijn allround medewerkers die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat wij voornamelijk regionaal opereren en snel reageren op ad-hoc problemen.

Machine onderhoud

Het continue oplossen van machine storingen is geen goed (industrieel) onderhoud: Het verstoort het productieproces en de kosten van onderhoud zijn niet te overzien. Een storing treedt vaak op wanneer het machineonderhoud niet goed is uitgevoerd, waardoor de kosten van onderhoud tot onvoorziene uitgaven leidt.

Preventief onderhoud

Niemand wil uitval op machines en dit is onder meer te ondervangen door preventief onderhoud. Door regelmatig onderhoud en inspecties kan uitval van machines worden voorkomen. 

De aanpak en frequentie verschilt per installatie en wordt tevens bepaald door factoren zoals de hoeveelheid draaiuren met de daarbij behorende slijtage en de (financiële) gevolgen van een eventuele uitval.

Wij geven advies op basis van onze ervaring. Aan de hand van inspectie wordt advies uitgebracht voor het preventief vervangen van onderdelen met de daarbij behorende kosten.

Periodiek onderhoud

Tijdens dit onderhoud vervangen wij onderdelen en voeren wij werkzaamheden uit die zijn vastgelegd tijdens de inspecties. Deze werkzaamheden kunnen wij zelfstandig, of onder leiding van uw technische dienst, uitvoeren.

Machine reparatie

Verhoef Service Engineering is in staat veel verschillende reparaties uit te voeren aan een groot aantal machines en installaties. Door onze grote ervaring en ons uitgebreid netwerk met veel verschillende technische processen en principes, zijn wij in staat deze kennis toe te passen op elke specifieke installatie en machine. Over veiligheid hoeft u geen zorgen te maken: Wij werken met gecertificeerd personeel.

Mocht u een technische probleem hebben, dan stellen wij het op prijs dat u ons de gelegenheid geeft om dit voor u op te lossen.

Storingsservice

Deze service is gericht op het zo snel mogelijk opheffen van storingen. Indien u wenst, kunnen wij u hierin ondersteunen.

Machine Revisie

In veel gevallen is de revisie van een bestaande machine een zeer aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een nieuwe machine. Door middel van revisie wordt de machine teruggebracht naar de ‘nieuwstaat’ met de daarbij behorende capaciteit.

Modificatie

Wij vinden dat techniek het productieproces moet ondersteunen en niet het productieproces de techniek. Om dit te realiseren moet je verstand hebben van machines en het onderhoud, het productieproces, maar ook van mensen. Daarom willen wij graag met u kijken naar wat op uw werkvloer nog verbeterd kan worden, zodat u het juiste rendement haalt uit uw productieproces. Soms liggen de verbeteringen op een klein vlak zoals, overgangen tussen verschillende machines in een lijn opstelling. Ook voor het gehele proces kunt u gebruik maken van onze expertise. Natuurlijk zijn al onze inventarisaties gekoppeld aan reële doelstellingen.

Turn-key

Bij Turn-Key verzorgen wij het gehele traject van zowel kleine als grote projecten van begin tot eind. Maatwerk is hierbij een must. Uw wensen en eisen worden vertaald in een efficiënte aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met uw productievereisten/verplichtingen zodat onnodig verlies aan arbeidsuren wordt voorkomen.

Werkplaats

Dankzij onze eigen ontwerp- en metaalbewerkingsafdeling beschikt Verhoef Service Engineering over het vermogen om onderdelen op maat te ontwikkelen – snel, in-house, en van topkwaliteit. En dankzij ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde leveranciers zijn we in staat om in grote volumes te produceren, met keuze uit allerlei materialen en productietechnieken.

Hierdoor kunnen we hoogwaardige oplossingen op maat ontwikkelen, en lange levertijden voor bepaalde onderdelen voorkomen. In onze moderne werkplaats worden uw machines opgebouwd, gereviseerd, gemoderniseerd en beschikken we over de mogelijkheid om installaties te testen. Ook hebben wij een verspanende afdeling en lasafdeling.

Automatiseringstechniek

Machineprogrammering

Verhoef Service Engineering heeft uitgebreide kennis van en ervaring met allerlei verschillende softwareprogramma’s en merken van onderdelen, zoals:

  • Siemens
  • Rockwell Automation
  • Mitsubishi
  • Omron
  • Hitachi


Wij beschikken over alle nodige kennis om onderhoud uit te voeren en afstellingswerkzaamheden te verrichten op PLC’s, frequentieregelaars en servobesturingsmechanismen. We kunnen de besturing zelfs aanpassen of in zijn geheel vervangen.

Hierdoor zijn we in staat om terugkerende besturingsproblemen op te lossen, machine-instellingen te veranderen om de kwaliteit of veiligheid ervan te verbeteren, en zelfs de levensduur van uw machines verlengen.

Onze klanten