Verhoef Technische Dienstverlening

Over ons

Verhoef Technische Dienstverlening biedt bedrijven de mogelijkheid om alle voordelen van uitbesteding te benutten.

Onderhoud

Door gedeeltelijke of gehele uitbesteding van het onderhoud van uw machinepark, verhoogt u de flexibiliteit en werkt u kosten besparend. Door onze ervaring biedt Verhoef Service Engineering u vakmanschap en kwaliteit zodat u kunt profiteren van een doelgerichte uitvoering van alle technische werkzaamheden. Dat kunnen losse projecten zijn zoals machinebouw maar ook vaste werkzaamheden en uren waarvoor u ons inhuurt.

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Gert-Jan Verhoef Lead technician / Eigenaar

Gert-Jan Verhoef is de oprichter van Verhoef Service Engineering. In 2000 stichtte hij het bedrijf met als missie het leveren van all-round technische dienstverlening voor de eigenaren en producenten van industriele machines.

In de afgelopen 20 jaar heeft Gert-Jan uitgebreide ervaring en vaardigheden opgedaan in allerlei sectoren, zoals voedselverwerking en logistiek. Er zijn maar weinig problemen die hij nog nooit is tegengekomen.

“Dankzij onze uitgebreide in-house kennis en ervaring in verschillende vakgebieden zijn wij in staat om technische problemen snel te diagnosticeren en op te lossen. Dankzij al die ervaring kunnen we enorm proactief en verantwoordelijk te werk gaan op het gebied van veiligheid.”

Verhoef Service Engineering is trots op elke klus, en dat geldt net zozeer voor kleine zelfstandige klanten als voor grote, alom bekende bedrijven zoals GLS of DHL.

Door de jaren heen heeft Verhoef Service Engineering een uitgebreid netwerk van specialisten en all-round technici opgebouwd. Zo heeft ons team de nodige kennis en ervaring voor elke uitdaging die op ons pad komt.

“Het leukste aan mijn werk is het vinden van slimme oplossingen voor complexe technische vraagstukken, en om die dan samen met mijn team uit te mogen voeren.”

Onze klanten

Ons Team

Ons team wordt ingezet op diverse locaties maar wij bereiden ook werkzaamheden voor in de werkplaats. Juist de allroundheid van onze medewerkers zorgt ervoor dat zij zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat wij voornamelijk regionaal opereren snel reageren op ad-hoc problemen.

Gert-Jan Verhoef

Lead Engineer / Owner

Barend de Jong

Mechanical- and Service Engineer

Mechanisch onderhoud en servicebedrijf

  Gayle Aiken

  Administration

  Gayle Aiken Administratie

  Klaas Verhoef

  Electrical- and Service Engineer with a specialization in automation.

  Eltec Montage

   Bart Bloemendaal

   Electrical- and Service Engineer. Crane Specialist and -auditor.

   Bloemendaal Technisch Onderhoud

   Edwin de Jong

   Allround Service Engineer

   De Jong Techniek

   Cor Oudenaarden

   Service Engineer

   Oudenaarden Montage & Service

   Arie van de Dikkenberg

   Automation Engineer

   De Linge Besturingstechniek

   Pieter van Duijn

   Senior Automation Engineer

   De Linge Besturingstechniek

   Rene Sluijter

   Service Engingeer

   ABS Technische Ondersteuning